Tillägnat Emil Granberg

Detta inlägget är tillägnat Emil för han tycker att det bara står om ÖIS i min blogg. Så för att bryta trenden ska jag skriva om blåvitt.

Blåvitt, IFK Göteborg, Änglarna, Kamraterna... ja ni vet vilka jag syftar på. Det är Emils absoluta favoritlag i hela världen, men inte mitt. Men jag ska berätta något för er ändå!

När någon säger blåvitt så tänker man ju självklart på Peter Ijeh (haha eller inte). Så jag ska berätta om IFK Göteborgs före detta stolthet, Peter Ijeh! Jag utgår från att ni inte vet vem det är överhuvudtaget. Han spelar i mitt helt klart bästa lag, Syrianska FC...2004-2005 spelade han i ett annat lag som ligger mig varmt om hjärtat, IFK Göteborg. Han kom till Göteborg som bosmanfall från MFF och det blev en sjukt lyckad tid i blåvitt! Han orsakade tillsammans med Mats Persson och Janne "Plånbok" Nilsson en del roligheter men blev friad. Så antingen lever han med dåligt samvete just nu, eller så är han en ärlig man från Nigeria. Ingen vet!

Så det var min bild av IFK Göteborg tillägnad Emil med en aning ironi. Förresten har jag googlat allt jag skrev, så hoppas att det stämmer!



HAHAHA. Denna bilden har legat i mitt arkiv i snart ett år, ingen jag är stolt över... Men ibland gör man saker man inte minns och sedan ångrar, aiight?

Kemi = bättre än det mesta

Hej jag är skoltrött, godnatt!

Imorgon är det Häcken - M iff iff , trevligt! Fotboll är ju alltid fotboll och så länge det inte är blåvitt är det ganska kul. Speciellt om det är gratis, heh.


Ibiza

Nu kommer det där jobbiga igen. ÖIS är slut för denna gången och vad ska jag blogga om då? Förra gången sa jag att jag skulle skriva om Liverpool och Bayern men det gick sådär bra. Kollar ju inte speciellt ofta på andra matcher än allsvenska och ÖIS så att säga ...

Jag ska i alla fall sammanfatta HELA säsongen med bilder så småningom, ganska snart. Så håll utkik kära ÖISare! (Självklart ni andra med)




En solig träningsmatch mot GAIS för längesedan.

Stadion i söder

Seger i sista matchen - underbart! Seger mot Bajen - ännu lite mer underbart!

"Så göra vi när vi krossar Hammarby, krossar Hammarby..." I och för sig kallar jag inte en 2-1 seger att krossa, men vi vann ju med 3-0 gången innan så på något sätt har vi all rätt i världen att sjunga krossa. En enda kärlek röd och blå.

Att det var sista matchen är egentligen inte kul, tycker inte om vinterhalvåret .. vad ska man göra då? Nej, jag gillar inte hockey. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra! Jag har i alla fall haft en extremt bra helg i Stockholm, nu väntar skolan... puss!




1 dag

1 dag kvar!!!!!



2 dagar

2 dagar kvar!!!!!!!


3 dagar

3 dagar kvar!!!!!!!!

Här kommer Filips film också, har inget med Bajen away att göra. Men den är ganska bra!


4 dagar

Fyra dagar kvar till Bajen away!!!


5 dagar

5 dagar kvar till Bajen away!!!!!!!!!!!!


Borlänge

Årets sista hemmamatch avklarad. Vet inte om det är bra eller dåligt, men det känns lite som en lättnad. Bättre att ta ett avbrott och ladda om för nästa år, detta året har ändå vart ett helvete vid många tillfällen. Precis som idag... förlust 0-1 mot IK Brage, då har man sjunkt lågt i mina ögon. Men inget förvånar längre.

Nu taggar vi Bajen på lördag som aldrig förr! Kommer bli årets resa och förhoppningsvis en lika go match som när just Bajen gästade Gamla Ullevi sist.






IG

Ska ägna resterande del av mitt liv till att plugga matte, så kanske blir lite segt med uppdateringen här framöver.

Förresten är det fredag imorgon, det är ganska coolt. Sedan är det lördag och efterlängtad ÖIS-match så att säga. Sedan är biljetterna till Stockholm bokade och klara och det är endast drygt en vecka kvar tills vi åker.

ÖIS-buss --> Stockholm --> Bajen-ÖIS --> Natt i Stockholm --> DIF-EIF --> Tåg till Göteborg = Grym helg med världens bästa vän!



pimp my room part 2



Detta känns igen sedan innan hoppas jag, men under har vi en ny medlem till familjen!



Dock inte helt färdigt, vill ha upp så mycket mer... men det kommer efter hand!

Ungar på skolgården leker Firman Boys

Det är något med träningsmatcher och GAIS. Idag spelades nämligen en, den slutade 2-0 precis som i våras. Hoppas gubbarna taggar till nu och krossar Brage på lördag!





Förra träningsmatchen mot GAIS.

Wilhelm Friberg Minnescup

Här är grabbarna som ska ta över om ett antal år. P03 i all ära!




Snart ÖIS!






Makondele

Medans AFF-ÖIS spelades var jag på Rambergsvallen och kollade på Häcken-ÖSK, antagligen därför ÖIS vann. Men har lite allsvenska bilder att lägga upp i alla fall. Förresten var jag helt inställd på att det skulle vara ÖIS-Brage på lördag, men det var inte förän 16de... jag som längtade. Men nu kommer bilder från Häcken-ÖSK!









Enda ramsan som hördes liiiiite på Ramberg "Åh René Makondele, han är en go gubbe! Han kommer från Kongo, han spelar i Häcken!" hahaha.






Assyriska

3-1 till sällskapet!

RSS 2.0