Brage - ÖIS

http://skruvdobbar.blogg.se

Jag skrev där idag och är inte på humör för att göra två referat, kika in där och läs!

tyskland

Seriöst den som inte såg matchen idag kan ju bara göra något annat. Tyskland är verkligen bäst. Som jag har sagt hela tiden, det är Tysklands år i år. Efter förlusten mot Serbien garva alla, men kolla denna segern då. 4-1 mot England. Utklassning. Dock skulle det blivit 2-2 för domarn dömde fel. Det är en sådan sak som alla "England-fans" kommer älta tills vm är slut, det är ju något att skylla på. Men matchen hade inte sett annorluda ut ändå, sorry mates. Det är bara så att ett lag med Klose, Podolski, Özil och Müller är oslagbart. Tack för mig och heja Tyskland!


Miroslav Klose.


Lucas Podolski.


Bastian Schweinsteiger.


Tyskland.

lite anorlunda?

Gör mig en tjänst och läs Sveriges största stolpskotts blogg: http://lt.se/start/1.805318-thorstens-assyriskablogg?blogPostAction=view_post&postingId=19.321563

Johan länka mig, var tvungen. UNDRAR VAD KILLE TÄNKER MED?!?!?!?

ÖIS - Assyriska

Gamla Ullevi 18.30 var det ja. Ändå sjukt bra väder och sånt att tagga i. Träffade lillebroshan på dagen och sedan Sandra lite senare. Vi drog oss mot Ullevi och mötte upp resten och underhöll oss i väntan på matchstart.

Matchen inleds bra tycker jag. Jag hade inte förväntat mig någon seger, vilket jag aldrig gör med ÖIS längre men idag kändes inte som att det ens skulle vara nära. Jag tycker vi lirar bra och är minst lika bra som Assyriska. Helt underbart trycker Björn in 1-0 och vi leder! Det var inte igår man fick känna den känslan. Den höll inte i sig speciellt länge heller eftersom nästa anfall blev det också mål på, denna gången åt Assyriska. Så himla typiskt Örgryte. Men då var det bara att börja om från början... Matchen gick till halvtid.

I andra halvlek är det fortfarande chanser åt båda håll och ma nkan inte säga att något lag är överlägset. Sedan händer något jävligt udda. Ken får rött kort efter att tydligen ha armbågat nr16 i Assyriska i ansiktet. Hur rättvist det röda kortet var kan ju disskuteras, kollar man filmen på fotbollskanalen ser det inte speciellt allvarligt ut  (http://www.tv4play.se/sport/fotbollskanalen?videoId=1.1688564). Ken blir i alla fall utvisad och ingen ÖISare på läktaren är på bra humör. Om vi ska hata domaren är lite oklart med, med tanke på att Assyriska hade två situationer som skulle kunnat dömts till straff. 1-1 blir slutresultatet i alla fall, allsvenskan känns långt borta...

Vi ger aldrig upp, vi älskar ÖIS!

Inför Assyriska - ÖIS

Finns att läsa på http://skruvdobbar.blogg.se. Skriver ett referat efter såklart, på denna bloggen! ALLA TILL ULLEVI!

serbien?

Tyskland-Serbien idag:

Jag tycker Serbien är riktigt duktiga från hela början av matchen, imponerande. Det kändes som att hela matchen skulle bli förhållandevis jämn redan efter några minuter. Det var ganska jämt också, chanser åt båda håll. En lite petig domare må jag säga, han kan förstöra mycket. Det bevisade han för oss alla idag, tappade räkningen på antal gula kort han delade ut? Han visar ut Miroslav Klose. Tyskland spelar med en man mindre och tappar in 1-0. Serbien står upp sjukt bra, men borde ändå gjort det aningen bättre med tanke på att dom var en gubbe mer. Men möter man världens bästa land är det inte alltid så lätt.

Podolski får en straff i andra halvlek och missar den. Det var chansen att kvittera, missar man den får man nästan skylla sig själv kan man tycka. Men Lukas Podolski är och kommer alltid vara kunglig ändå, alla missar ibland. Matchen slutar i alla fall 1-0 till Serbien, välförtjänt? Nja, kan diskuteras, ett oavgjort resultat hade i alla fall vart minst lika rättvist!

Jag tror fortfarande på Tyskland. Kommer inte ändra mig förän dom åker ur, vilket dom inte gör, men om det nu skulle vara så. GO GO GO GO GERMANY!


Norrköping - ÖIS

IFK Norrköping på shemat idag! Matchen sändes på tv4 sport. Eftersom jag såg matchen med Joel, Johan och Cissi, så är ju avsparken underskattad... men vi missa den som vanligt! Kom in i 11de minuten i alla fall. Helt oväntat gör Pavel 1-0, haha. Det kanske inte var så konstigt, men vi hade ju inte sett så mycket match innan. Jag tycker ÖIS är helt klart det bästa laget hela första halvlek.

Andra halvlek startar lite sämre för ÖIS del, det är Peking som har övertaget. 1-1 kommer, inte så oväntat. Men sedan jobbar ÖIS upp sig igen och har ett flertal chanser. Bland annat en ribb/stolpträff av Markus Gustafsson. I 85de minuten får Norrköping straff... En ful jävel försöker chippa in bollen, men träffar ribban och över mål!!! Matchen slutar 1-1 och helt okej av Örgryte måste man ju ändå säga. Dock saknar jag segrar... nu vinner vi ju varken över de sämre lagen eller de bättre? Men jag antar att det kommer. älska örgryte!



Trollhättan 12/6

åhh fotboll!

VM är kind of underbart! Det vet ni. Hoppas för eran skulle att ni såg världsmästarna 2010 spela igår. Ja precis, jag syfta på Tyskland. Jag har sagt hela tiden att dom kommer vinna, nu är jag ännu mer säker. Helt sjukt bra match igår, Australien var borta rakt igenom. Sedan har jag tippar Klose som skyttekung, det kan också stämma förhoppningsvis! Miroslav Klose + Lucas Podolski + Bastian Schweinsteiger + Thomas Müller + Philip Lahm + Mesut Özil = är helt amazing! Go Tyskland, det här är erat år!



luka från start, ja tack



En bild kan sammanfatta första halvlek tycker jag. Så slipper jag anstränga mig att skriva om så fruktasvärt tråkiga och sorgliga saker.

I andra halvlek jobbade vi upp oss, det kan man inte förneka. 2-2 efter inte allt för lång tid. Hade vi spelat hela matchen så som vi spelade för tillfället när vi måla så hade vi utklassat Trollhättan, men inte. Vi låter dom göra 3-2 ... I dom sista minuterna får Björn Anklev som tur är in bollen och slutresultatet blir 3-3. Inte okej, inte nöjd nånstans... Hoppas bara att Janne har insett att Luka ska spela från start!!

ÖIS - Trollhättan

ÖIS-Trollhättan på Gamla idag. Klockan 16.00, be there! Uppdaterar förhoppninsvis med bilder och liknande efter. Ha det fint! :*

c++

Match på lördag, det är inte långt kvar. Bara älskar denna filmen, visar vilket lag som har Sveriges bästa supportrar. Detta är 10min efter match på Borås Arena som vi förlorade med 3-0, KÄRLEK!


green day

Klockan ringde 08.30 och konserten började 18.00 ungefär, eller insläppet skulle vara 17.00. Jag och Cissi åkte in tvärtidigt för vi hade förväntat oss att det skulle vara brutalt mycket folk som hade sovit över och sådant, med tanke på att det var slutsålt. Men när vi kom dit så var det inte överdrivet mycket folk, så vi kände att det inte var nödvändigt att stå (sitta) i kön i sju timmar. Vi underhöll oss på annat sätt, genom att käka åh så. Sedan gick vi till Ullevi igen, träffade Lisa m.fl. Sedan kom Johan och Lien en väldans kort stund, och helt plötsligt dök Joel upp från ingenstans, haha.

 

 

Man kan väl säga att vi började köa vid ett-tiden någon gång, inte för att vi satt still från ett till fem, men vi befann oss runt Ullevi i alla fall. Det var ändå varmt och gött väder, så jag och Cissi chilla med Joel och hans polare lite eftersom dom var aningen längre fram i kön, hahaha. Men det är inte så intressant att läsa en massa om innan kanske…

Första förbandet var Johnossi, det var ändå väldigt bra. Med tanke på att det är ett bra band. Och låtar man kan och kan sjunga med i. Dom spela väl i 30-40 min ungefär. Efter dom kom Joan Jett and the blackhearts. Jag hade ingen aning om vilka det var eller vad dom hade gjort för låtar, men det var helt okej. Det dög som taggmusik. Fast eftersom dom spelade typ lika länge som Johnossi så  blev det lite segt eftersom det var Green Day vi väntade på!

 

 

Men tillslut hörde vi hur Song of the Century började spelas ur högtalarna och hela Ullevi fylldes av sång utan att någon stod på scenen. Men strax därefter kom Green Day ut och drar i gång med 21st Century Breakdown. NU NU NU NU var det på riktigt. Vi stod fucking 3 meter ifrån scenkanten och hade Billie Joe framför oss, det är obeskrivligt. Och ni kan kalla mig Johan Palm fjortis om ni vill, men I don’t care, detta är kärlek!

Dock spelades inte jättemånga låtar från ”21st Century Breakdown”, vilket jag tyckte var ganska bra egentligen. Mycket låtar från ”American Idiot” och lite från ”Dookie” bland annat. Sedan fick vi höra och sjunga Highway to hell och Sweet child of mine av någon underlig anledning, men det var ball!

Det var en otroligt mäktig stämning på Ullevi, det var fullt och det var hur lyckat som helst! Jag längtar redan tills nästa gång dom kommer.

SWEDEN <3  GREEN DAY




pimp my room

Jag har ÄNTLIGEN fått upp lite bra skit på väggar och så, så det ska ni få se! Sedan kommer ett inlägg om världens bästa konsert med världens bästa människor och världens bästa Green Day! Glöm inte att ÖIS krossar Trollhättan på lördag heller, det är efterlängtat!





i know you like it!

det var kul

När man ska måla han på paint räcker det inte med den bruna pennan , då får man fan ta den svarta.

RSS 2.0