lalalalalaal

HAHAHAHA jag glömde kameran till träningen idag! Men men, jag är inte förvånad. Heja ÖIS!

ÖIS

Shit! Nu på söndag kommer jag ladda upp första bilderna för detta året på ÖIS, håll i er det kommer!

Here we go

Nu kör vi igen! Dags att börja räkna ner snart känns det som. Lördag 12/2 är det ÖIS - Qviding, sug på den! Inte världens roligaste match att inleda med kanske, men eftersom GAIS inte vågar så får det väl bli så. Det är ju trots allt ÖIS, ett väldigt saknat ÖIS. Måste väl gratulera vår underbara Björn Anklev till att ha gett nya klubben BK Häcken ledningen i deras match mot Start. Lite ont gör det, men det är trots allt Björn!


Lever

Jag lever! HEJA ÖIS!

Hata Gais

Nu är det så att träningsmatchen mot Gais är inställd...jag utgår ifrån att det är för att Gais är rädda för antingen Jakob eller Valter. Tråkigt tycker jag! HATA GAIS.

Heja heja heja Kungälv

RIKTIGT KASS ÄR JAG PÅ ATT UPPDATERA! Men har inget av värde att skriva för tillfället, tar nog en liten paus tills fotbollen drar igång, tills dess skriver jag bara om det är nåt intressant, haha! Ha det fint!

34

Nu är det bara 34 dagar kvar till match! Har nog dålig abstinens för tillfället, gött att börja mot grönsvart med. I alla fall om det är vi som har hemmaplan... men det bör det vara, Valhalla är trots allt vår plan, och Östra stå är ju inte direkt någon annans sektion, hehe. Dock har jag börjat fundera på när man kan köpa nytt årskort, känns dags nu! Någon som vet? Ha det gött, HAAAAJ!

Nu sover vi fram till 5 Februari, se och lär:






RSS 2.0