ängelholm

Till att börja med vill jag be om ursäkt för min otroligt sega och lama uppdatering, men det ska bli ändring på det! Igår spelade ÖIS i Ängelholm. Efter att ha läst matchreferat eftersom jag inte var där så kan vi konstatera att resultatet blev 1-1. ÖIS nätade först genom Nicolas Sandberg i första halvlek. 12 minuter in i andra halvlek gör ÄFF mål och det är kvitterat. I övrigt var det en ganska jämn match med flera mållchanser åt båda håll.

På tisdag är det YIS-ÖIS på yttern. Det blir awesome!


Vi slänger in en bild på Nico!


en vecka

Nu är det bara en vecka kvar till Ytterby - ÖIS på Yttern! Vill ju inte påstå att man inte är sugen på match eller så... Det är lite dålig uppdatering, men det beror på att jag inte har något att skriva direkt plus att praktiken har dragit igång så finns inte så mycket tid.



YTTERBY IS!

jönköping

Måste bara uppdatera lite resultat, är inte på humör för att blogga egentligen. Men ÖIS lirade i Jönköping idag som jag skrev i förra inlägget. Matchen slutade 3-3. Första målet fick ingen mindre än Ken Fagerberg göra! Undebart! Dom andra två stod Nicolas Sandberg för, gött att det görs mycket mål tycker jag. Dock borde vi släppa in lite färre, men det kommer. Puss på alla avundsjuka Helsingborgare :*

match

Match mot Jönköping imorgon och första matchen i ÖIStröjan för Ken Fagerberg och Valter Tomaz Junior på länge. ÖIS startelva ser ut såhär:

Peter Abrahamsson

Björn Anklev
Robin Jonsson
Valter Tomaz Jr
Adam Eriksson

Pavel Zavadil
Danny Ervik
Sebastian Johansson
Alex Perreira

Luka Miljaljevic
Ken Fagerberg

Åk dit om ni har tid! Haha, jag själv kommer inte befinna mig i Jönköping imorgon tyvärr, pussss på alla avundsjuka blowitare :*

ja, vi drömmer om ett lag med fagerberg...

...ett lag med fagerberg, ett lag med fagerberg. åh nummer 1 är fagerberg, åh nummer 2 är fagerberg, åh nummer 3 är fagerberg, åh nummer 4 är fagerberg!

Idag blev avtalet mellan Örgryte och Midtjylland fastställt tills vidare. Ken Fagerberg kommer spela med ÖIS åtminstone fram till sommaren och hur det blir sedan återstår att se. UNDERBART BESKED!



dansbander

Hej!
Det händer inte överdrvet mycket på den rödblåa fronten just nu. Det jag kan säga är väl att Santos fortsätter vela och säger i samma intervjuv att han gärna spelar i en högre division och att "När jag tar på mig matchtröjan är det alltid det som står på bröstet som gäller. Då ger jag alltid hundra procent." Antar att det bara är att vänta och se hur det blir. Nästa match är på lördag i Jönköping.

Dennis Jonsson fyller 27 år idag, kan jag ju också tillägga. Samt att det är årsmöte för dom som vill 8 mars!

Kylig uppvärmning, Trollhättan.



gårdagen

Eftersom jag har lovat bilder ska ni självklart få det. ÖIS vann som sagt med 3-2 mot FCT, underbart. Nästa match är lördag den 20de februari mot Jönköping Södra i Jönköping. Här kommer bilder!










tåget hem

Trollhättan-Örgryte, 2-3 !!!!!!!! Uppdaterar mer när jag kommer hem med bilder och dylikt, pusss på alla avundsjuka blowitare :*

trollhättan

Om ett antal timmar bär det av till Trollhättan! Kommer bli grymt nice, seger och grejer hoppas vi på. Tro det eller ej, men ni kommer till och med få se bilder från matchen när jag är hemma igen. Laguppställningen ser ut såhär:

Peter Abrahamsson

Jakob Olsson
Robin Jonsson 
Tommy von Brömsen 
Adam Eriksson

Markus Gustafsson
Pavel Zavadil
Sebastian Johansson
Alex Pereira

Alexander Mellqvist
Björn Anklev


I medgång och i motgång!

ken fagerberg

KEN FAGERBERG TILL ÖIS, SCHALALLALALAALALA!!

Världens bästa Ken kommer till ÖIS igen. ÖIS och Midtjylland har kommit överens om ett lån och Ken kan komma till ÖIS vilken dag som helst.




fantasi

Ni har väl inte glömt att det är radio ÖIS idag? Jag sa ju det får några timmar sedan i och för sig, men ah. Här kommer en länk och lite info!

Lyssna här: http://www.gnf.nu/

Det är från 14.00 till 17.00 och kommer innehålla bland annat Björn Anklev med hemlig gäst, som står för musiken. Gäster i studion kommer också vara Dicken, Mackan m.m.




radio ÖIS

Radio ÖIS har premiär idag! Kl 14.00 - 17.00 på frekvens 103.1. Det är värt!

hurra

NEWS!
Matchen på lördag har ny tid med, den startar 13.30. Jag har kollat tåg och det tar faktiskt bara knappt en timma och tjugo minuter, helt okej. Dock vet jag inte om jag har sökt på rätt hållplats, men med tanke på att planen heter Edsborg och bussen går till Edsborg så känns det rimligt.

Den 13/3 när min bästa vän ska kolla på hockey så spelar ÖIS i Danmark. Jag läste på bh:s hemsida att det skulle bli något nice erbjudande. (http://www.oissupporter.se/) Dock skulle man ha en vän med bil, eftersom det är 5pers + bilen för 295:-. Men det ska allt gå att lösa, hehe. Puss på alla avundsjuka GAISare :*

edsborg

Jaha, ingen hemmamatch nej. Lördagens match är flyttad till Trollhättan och Edsborg. Det blir väl antagligen en tripp dit om jag skaffar sällskap. Har lite smått ÖIS-abstinens just nu, så att stanna hemma känns inte riktigt som ett alternativ. Puss på er alla avundsjuka ifkare :*

end of the game

Sarpsborg - Örgryte slutade 2-1. Redan i typ 12 minuten gjorde Sarpsborg mål, och allas tankar var antagligen samma, "nu börjar det igen..." hahah. Men så i andra halvlek lät det på våran Norska direktrapporterare (?!) som om ÖIS hade ryckt upp sig, och efter ett antal minuter kvitterar Marcus Gustafsson!! Glädje!! Men som ni alla vet så är det ÖIS detta handlar om, så ni kan ju gissa vilka som gör mål i typ sista minuten? Sarpsborg, korrekt. Men vi får ta och se det positivt att årets första mål är gjort. Så taggar vi nästa match som är 13/2 mot Trollhättan på ÖISgården. Sedan kan jag ju tillägga att Liverpool vann, även Bayern München vann så helkass fotbollsdag var det väl ändå inte.


Rödblå glädje är oslagbar!

2a

Dags för andra träningsmatchen idag. Denna gången mot Norska Skarpsborg. Skriver resultat och sånt efter matchen så håll ut. Blir nog en ganska fotbollsrik dag ändå skulle jag tro, Elfsborg - Odense eller varför inte Wolfsburg - Bayern München? Ha det fint!


Valter Tomaz Junior

Ett glädjebesked är aldrig fel, just nu är det så att våran kära Valter har skrivit kontrakt igen. Efter att ha lämnat ÖIS för norska Molde är han nu tillbaka där han hör hemma. Kommer bli så bra så. Just nu håller jag på att övertala min far om hur trevligt det skulle vara med en liten tripp till Fredrikstad i helgen. Får väl se hur det blir med det, men jag ska göra mitt yttersta! Missade ju matchen idag på grund av ett utvecklingssamtal och 11 dagar är lite väl långt att vänta tycker jag. Förresten slutade ÖIS-Häcken 3-0 till Häcken idag. Så kan det gå ibland, men lipar vi? NEJ! Välkommen hem Valter och välkommen tillbaka till VÄRLDENS bästa sällskap!


ÖIS-Häcken

Inställd match på grund av snön... sjukt segt! Matchen spelas istället imorgon kl 14.00, jag SKA dit. Har dock utvecklingssamtal kl 15.30. Får se hur det blir!

dan före dan

Imorgon är det dags för första matchen, träningsmatch mot häcken på valhalla 19.00. ÖIS ställer upp med följande:

Peter Abrahamsson

Björn Anklev
David Leinar
Robin Jonsson
Tommy von Brömsen

Markus Gustafsson
Sebastian Johansson
Pavel Zavadil
Alex Pereira

Alexander Mellqvist
Nicolas Sandberg

Mellis position är väl lite förvånande och även att Santos inte är med på plan eller på bänken. Men det ska nog bli grymt bra, härligt med Nico från start! Vi ses väl imorgon antar jag?

RSS 2.0