(såhär denna vita dag mitt i julens stress)

Nu är det så att jag åker till Egypten om typ 18 timmar så jag kan inte hålla er uppdaterade på två veckor... Men eftersom det är en ÖIS-blogg så är den ju ganska speciell, så jag tror (eller jag vet) att den kommer uppdateras lite då och då ändå! Så fortsätt läsa och glöm inte att fira en riktigt rödblå trevlig jul, puss!


HAHAHAHHAHA

- Bilden av fotbollens förbrödring får sig förvisso en ordentlig knäck, även när man beaktar vissa
andra tilldragelser på Gamla i måndags. 'Hellre allsång på Skansen än guldpytt på
Kamratgården ' på en banderoll - från ÖIS-klacken?
'Var är Änglarna' -
skrålat av djurgårdare och öisare i glatt samkväm?
Eh... hrm...
vad kom det där ifrån? Herregud, man rodnar ju. Visst kan man förstå känslan av rivalitet mot
en lokalkonkurrent, och visst kan man fatta att det svider ännu mer i hjärtat på öisarna eftersom
de vet att vi inte känner någon direkt rivalitet med dem. De är ju på något sätt inte riktigt 'på
riktigt'. Men ändå - att fira ett annat lags SM-guld ihop med konkurrerande fans? Hua, så
pinsamt! Man lider verkligen med de 98% vettiga ÖIS-supportrarna.

Texten kommer från anglarna.se, från typ 2005 eller något. DOM TROR VERKLIGEN ATT VI SER UPP TILL DOM?! HAHAHAHAH, det är bara pinsamt för deras egen del, vi är ÖIS, ingen skamfläck som dom...

ÖIS i Nordstan m.m

Tjaaaaaaa!
Idag var ÖIS i Nordstan, eller nej det var dom inte alls. Idag var Intersport och Balders Hage i Nordstan och hade utförsäljning. Det var väl kul eller nåt. Men Björn Anklev var där i alla fall, så nu är ÖIS-abstinensen inte riktigt lika allvarlig. Måste bara berätta: BJÖRN ÄR SNYGG!

Just nu har jag ett helvete med att plocka ner alla löpsedlar och tidningsurklipp från GP, Aftonbladet, GT, Expressen och Metro från hela året som har med ÖIS att göra från mina väggar. Det är inte jättelätt när dom inte får gå sönder, men men. Jag hade helst inte velat plocka ner dom överhuvudtaget men mäklaren anser att det inte är så charmigt med ett ÖIS-rum på visningar m.m. Varför fattar jag absolut inte. Pusspåer!

Lagom nice bild!


Vi klarar oss!

Ingen mer Marcus Allbäck. Men vi klarar oss ändå? Både Santos, Zava och Björn stannar ju. Jag tror det räcker, det kommer räcka gott och väl till allsvenskt spel 2011. Vem vet, då kanske Mackan kommer tillbaka? Eller det bästa av allt, om han skulle komma tillbaka och coacha ÖIS till ett topplag igen, som vi egentligen är.




Marcus Allbäck vet vad han vill, bara att acceptera. I medgång och i motgång!

1887

Hej!
Nu sitter jag i skolan och vill bara uppmana er att dra er och köpa årskort nu! För nu kan man köpa även om man inte hade förra året, så det så. Ni kan ju alltid chatta med Mackan på gp.se kl 14.15 idag också, hade jag gärna gjort om jag inte hade ellära slutprov. På måndag förresten är ÖIS i nordstan med, ännu ett tillfälle att köpa årskortet innan jul med dom fina priserna. Vad jag egentligen vill säga är att Örgryte är fint, och årskorten med!

Årets spelare är ju som tidigare känt Björn Anklev. Men nu har han även fått  71,9% av ÖISarnas röster. Man kunde gå in på ois.se och rösta och vara med och tävla om finfina grejer, jag röstade såklart på Björn men vann inget dock. Men det är han värd, våran älskade och trogna Björn!

I medgång och i motgång!




Du är en av oss!

Marcus Allbäck. Just nu är det inte rätt tillfälle att skriva om våran älskade Marcus, men jag gör det ändå. Man får väl gratulera till posten som "player manager" antar jag... det är väl kul. I alla fall för Marcus och svenska folket. Och landslaget så klart, vem vill inte ha Marcus i laget/klubben?

Av någon anledning känns det precis som att han har lämnat oss för alltid, fast han inte har det. Men jag kan ju inte påstå att jag inte är besviken, du ljuger jag. Jag har alltid vetat att Marcus är en spelare som inte tycker att pengar och popularitet är det allra viktigaste, laget är viktigast. Det märker man, han är den typen som aldrig skulle ge upp sitt ÖIS. Vilket han inte har gjort nu heller. Men ändå är man så jävla besviken? Jag ska absolut inte klandra Marcus beslut, klart han vill vara player manager i det svenska landslaget. Men att lämna ÖIS i den situationen som är just nu, inte Allbäck...

Glädjen som kom till ÖIS i samband med Mackans återkomst går inte att beskriva. Det var precis som att säga att superettan är antikt, nu är det allsvenskan föralltid. Marcus hem, allsvenskan nästa. Och så blev det också. Även om allsvenskan iår inte var det bästa kanske, men att se styrkan, inte bara hos Marcus såklart utan i hela laget, det ger hopp. Att titta på alla tidningsurklipp och löpsedlar och se glädjen och hoppet i ÖISarnas ansikten och inte minst i Marcus. Det är inte jättemånga, men jag har tillräckligt många urklipp där Mackan står med händerna rakt upp i luften och skriker av glädje. Glädje från dom segrar, kämpasegrar, som ÖIS har gett oss 2009. Det går inget annat än att älska!

Jag kan lova att om det är något Marcus kommer göra trots alla utlandsresor osv så är det att följa och stötta ÖIS. Marcus är ÖIS, vi är ÖIS, världens finaste och bästa klubb, glöm aldrig det.























Årskort 2010

Nu har årskorten kommit upp på hemsidan. Imorgon kan man börja köpa om man hade ett förra året, annars får man vänta några dagar till. Om man är smart så köper man innan jul, då blir det 700:- för student/ungdom och 1000:- för vuxen (i klacken såklart). Så nu stöttar vi ÖIS och köper årskort! Plus att vi kan kolla alla matcher med det finaste laget i stan. Puss :*

Janne Andersson/ Janne Carlsson

Nu är det klart att Janne Andersson (före detta Halmstads tränare) är Örgrytes nya huvudtränare. Vad kom han från kan man fråga sig... Men vi får väl se hur han är, ska jag vara ärlig visste jag inte ens att han var ett alternativ. Trodde nästan säkert att det skulle bli Olle Nordin. Men fortsätt längta till mars nu, puss!


9 december

Hej!
Det finns inte jättemycket att skriva om just nu känns det som. Men som ett bevis på att jag lever så får jag vl skriva lite ändå. Men det har inte hänt speciellt mycket på min bästa källa i hela världen, ois.se. Antar att det bara är att vänta tills mars när det drar igång igen. Jättelångt kvar men ändå. Årskorten kanske släpps snart, fast det var längesen dom sa att dom "snart" skulle släppas. Men man vet ju aldrig. Hoppas ni har det bra och fortsätter älska ÖIS! Pussss :*


Örgryte IS 2009

 

Örgryte 2009. Titta och njut skulle jag säga, en mycket tråkig säsong, men om man tittar på det som faktiskt har vart riktigt bra så är det inget annat än vackert! Om ni gillar filmen tycker jag ni ska ta 3 min av eran tid och gå in på youtube (länken nedan) och lägga en kommentar på filmen och kanske ranka den? Det är inte så mycket begärt. Samtidigt som det är mycket värt. Puss!

http://www.youtube.com/watch?v=rV1PkZu3EyM


5 december

Vi glömmer förra inlägget, det skrevs för fort. JAG LEVER, ANDAS OCH ÄLSKAR ÖRGRYTE IS!




3 december

Hej!
Jag slutar blogga nu, känner inte för det när jag inte kan skriva om ÖIS. Det är inte på grund av uppehållet utan för att det är inte acceptabelt att älska ÖIS för min del längre...puss.

RSS 2.0