underbart var ordet

Syrianska - ÖIS, 2-3!!! Helt sjukt underbart!

Eftersom vi missa första 14min så slapp vi se 1-0 målet... Det var helt lugnt. Sedan rasslade målen in som attan, till ÖIS fördel i slutet. Första gjorde Pavel, dom andra två stod Santos för. Härligt att se Alvaro prestera! Man kan ju fråga sig vilka som leder superettan, åh det kan vi svara på. För det är inga mindre än Sveriges finaste och bästa sällskap som gör!!!

(Måste bara tillägga att blowit är sämst i stan och åker ur iår!)

Omgång 4

Imorgon är det Syrianska - ÖIS. Ett av superettans topplag just nu får man väl säga, hoppas verkligen på tre pinnar till ÖIS så topplagen inte drar ifrån. Här är den nuvarande tabellen:

Ängelholms FF 7
Syrianska FC 7
Assyriska FF 7
Hammarby 6
Örgryte 5
IFK Norrköping FK 4
GIF Sundsvall 4
Falkenbergs FF 4
Landskrona BoIS 4
Degerfors IF 3
Väsby United 2
IK Brage 2
Jönköpings Södra IF 2
FC Trollhättan 2
Ljungskile SK 2
Östers IF 1

















Ivica Olic

Idag jävel ska Lyon krypa av planen. Säger bara 20.30 på tv6! Dock utan Ribery, men vi tar det enkelt ändå!


jamaan

ÖRGRYTE - LJUGNSKILE 0-0




Training

Vart på ÖIS-gården idag och kollat träning med Sandra och Johan. Imorgon är det Ljunskile på Gamla, BE THERE!




Lite segt

Lite seg uppdatering just nu men. Det händer inte så mycket, vi vet att våra nästa motståndare i cupen blir Gefle IF. Hemma i Göteborg! På söndag är det träning på ÖIS-gården och på måndag är det match. Hoppas ni har det fint :*


Svenska cupen

Efter att ha läst referat på ois.se samt fått sms av Sandra så kan vi konstatera att matchen slutade 1-2. Robin Jonsson gjorde första tidigt i matchen och det lät riktigt bra. Sedan kom kvitteringen också den i första halvlek, men en bra bit in. I 114de minuten gör Markus Gustafsson 1-2 som tur är!!!! Men nu är det bara att fortsätta tagga Ljunskile på måndag, och längta sjuuukt mycket efter helg! :*

IFK-ÖIS

Idag möter vi IFK i värnamo. Första svenska cupen matchen för i år. Får hoppas att det går aningen bättre än förra gången mot Gunnilse, hehe. Om ni undrar varför jag kallar dom IFK så är det för att det är IFK Värnamo, haha. Och jag har aldrig förstått grejen med att blåvitt kan kalla sig "IFK" eller "Göteborg". IFK kan lika gärna vara IFK Norrköping, IFK Kungälv eller varför inte IFK Värnamo. Göteborg kan lika gärna vara GAIS. Så vi möter alltså IFK idag, så det så!

Truppen för dagen:

Peter Abrahamsson
Victor Skoglund
Christofer Bengtsson
Dennis Jonsson
Robin Jonsson
David Leinar
Tommy von Brömsen
Markus Anderberg
Danny Ervik
Markus Gustafsson
Sebastian Johansson
Jakob Olsson
Alex Perreira
Pavel Zavadil
Ken Fagerberg
Luka Mijaljevic
Nicolas Sandberg 
Álvaro Santos


Lagupställning kommer senare. Valter är inte med för han kände av baksidan lår och var tvungen att avbryta matchen mot Degerfors i fredags. Sjukt tråkigt besked, eftersom han kommer vara borta ett tag.
Jag skriver efter matchen med resultat och så. Ha det fint! :*


no 1 (+ Lien såklart)















Lite utfyllnad innan morgondagens match mot IFK Värnamo i cupen. Jag har inte radat upp mina number ones i ordning heller, och det är lååååångt ifrån alla, men några bilder att njuta av i alla fall. Imorgon skriver jag efter matchen, ska dock inte dit, så blir inga bilder. Men uppdatering får ni!


PULVER FEJJA


Behrn arena

Som ni antagligen vet spelades matchen på Behrn arena. Så det blev resa för min del. Helt grymt bra resa! Jag orkar inte skriva nåt låååångt referat men ni ska få bilder och resultat i alla fall. Matchen slutatde 0-1, Pavel måla!







ÅH ÖÖÖÖRGRYTEEEE ! :DD

Degerfors har ingen hemmplan!

Som rubriken lyder så har Degerfors ingen hemmaplan som är godkänd av svff. Lite småpinsamt hade jag tyckt men aja. Det jag oroar mig för är resan imorgon, eftersom Degerfors har sin "reservplan" i fucking Borlänge som är typ dubbelt så långt bort. Men det finns fortfarande en chans att vi får spela på Behrn arena, vilket jag innerligt hoppas på.

Denna resan är välplanerad, från vår sida. Sjukt bra! Så kommer bönderna och inte ens har en plan... oh my.





GAIS träningsmatch i våras!

premiär

Ursäkta att jag inte uppdaterade igår, jag hann inte. Förresten glömde jag kameran hemma... så tar dom bilderna som redan finns uppe.

Kvällen inleds med världens bästa känsla, att gå in på Gamla Ullevi, att stå omringad av massvis med taggade ÖISare, att äntligen känna att serien är igång igen, det är undebart! Jag tror att många tänkte som jag innan matchen: "Väsby utd, var det inte dom som var påväg ur superettan förra året? Var det inte dom vi vann mot 2008 när vi gick upp? Den undebara matchen på Valhalla då allt gick rätt? Jo men klart det var!" Jag kommer gå hem från Gamla ikväll och vara glad och sådär sjukt lycklig som man bara kan bli av rödblåa segrar. Detta var innan matchen...

Nu till matchen! Segt och tråkigt jämt i första halvlek och 0-0. Det var inte direkt bra fotboll, men att säga att det var förjävligt är ändå att ta i. I andra halvlek får Väsby straff och sätter den. Domarskandal kan man också kalla det, precis som alla gula och röda kort som delades ut under matchen. Jag kan nästan säga att domaren var i klass med Martin Hansson ungefär, då vet ni hur det var. 1-0 höll i sig oroväckande länge, det kändes kört, flashbacks från förra säsongen kom fram, läskigt! Men som tur var, får man väl säga, lyckas Robin Jonsson näta i 89min. 1-1 blir därför slutresultatet.

Egentligen ska man väl inte vara för besviken, det kunde vart grymt mycket värre. Men det känns precis som en förlust, men bara att se framåt. Degerfors på fredag, kamera ska med denna gången. I detta inlägget får ni nöja er med bilder från internet, inte helt fel det heller! För Örgryte är så fruktansvärt bra på att sätta sina tifon, och det är bara så underbart fint! Titta och njut!





Världens bästa lag och supportrar, obeskrivligt!


mindre än 24

Som rubriken säger så är det mindre än 24 timmar kvar till avspark! Soligt Gamla och en underbar seger mot Väsby. så ser i alla fall min "önskedag" ut. Vi får väl se, jag kommer i alla fall ha med kamera och blogga med bilder efter matchen. Efter imorgon kommer bloggen komma igång på riktigt igen, nu skriver jag mest för att den inte ska dö.

Har kollat mycket allsvenska idag med, så som HIF - Elfsborg (2-1), riktigt sjukt fint mål av helsingborg måste jag säga! Sedan fortsatte jag med HBK - MAIF (1-2), måste säga att det är grymt kul att Mjällby leker med i princip alla lag trots att dom är nykomlingar. Sist men inte minst kom min far hem och ville kolla IFK - BP (1-1), helt okej men glädjande resultat faktiskt, inte direkt något man vinner sm-guld på!

Nu hoppas jag för eran skull att  vi ses på Gamla 19.00 imorgon, ha det fint! :*

5 Juni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


i am what i am, i'm a hooligan

Nu är det bara EN dag kvar till premiären! Jag antar att ni har lagt märke till det fina vädret, det är just precis därför. Solen lyser ALLTID när det är ÖIS-match så är det bara. Och även några dagar innan såklart, så man kan tagga.

Idag blir det till att antingen gå ut i ÖIS-vädret eller så är det ju ett antal allsvenska matcher på tv:n. I så fall får det bli Elfsborg - Helsingborg, eller Helsingborg - Elfsborg, 12.30!

Hoppas ni har det bra, för det har jag! PUSSSSS!

HAHAHAHA, man kan ju inte annat än skratta åt bilden!


kalla mig rasist

Dagens outfit gick ju sådär... haha. Kristina vann vadet, så nu behöver jag ändå inte lägga upp någon mer. Nu är det bara 3 dagar kvar till match!! Även 3 dagar till tyska nationella, kul! Jag ska blogga oftare när superettan drar igång, jag lovar.

Liverpool gjorde en kanonmatch mot Benfica igår med, och är därmed vidare. 4-1 blev det på Anfield. Jag önskar fortfarande att jag är där. Jag ska också till Anfield någon gång. När har jag ingen aning om. Men jag vet att jag ska dit någon gång innan jag dör.

Hoppas ni har det fint, PUSS !

Outfit #1

HAHAHAHAH. Nu kör vi igång med dagens outfit pinsamt nog, men ett vad är ett vad. För mig blir det kvällens outfit, hann ju inte blogga imorse. Drar Gamla med bästis om 20min med, för att se blowit KROSSAS av skansen.





Ännu en töntig grej som ska göras är att skriva vad man har på sig...

Jeans - BikBok (tror jag, fått av Dina)
Vitt baslinne - Gina
Bandana - Glitter
Adidas tröja - Reddevil


Peace och heja ÖIS!

4410

ÖIS spelade i Landskrona idag, mot Henke BOIS såklart. Jag förljde den på internet, men kom in sent så när jag börja följa stod det redan 2-0 till ÖIS. Grymt bra, så jag satt och följde ÖIS bänkad framför tvn och Liverpool. Jag vet inte riktigt vad som hände i Landskrona, men det var ju inte ÖIS som näta mest i alla fall, till slut blev det 3-2 till BOIS. Helt sjukt, jag undrar vad som gick fel? 8 dagar kvar till seriepremiär nu med, det TAGGAR vi.

Från och med imorgon är det dagens outfit som gäller också, får inte glömmas.



Bjussar på en vårig bild från stekheta Sverige!

RSS 2.0