bayern (L)

Jag gillar inte att blogga längre som ni kanske har märkt. Har verkligen inget att skriva. Massa i skolan med, så hinner inte se all den fotboll jag vill se. Men igår blev det ungefär en halvlek Häcken - TFF (4-2). Sedan kvällens höjdpunkt, Bayern München - Man Utd (2-1). Äckligt jobbig match egentligen, med tidigt mål från Rooney... fult mål också, haha. Men som jag tippade så skulle Ribery och Olic måla, så blev det också. Otroligt underbart!

Förresten så är det bara 12 dagar kvar till seriepremiären på Gamla Ullevi. Känslan att kliva in på världens bästa arena i måndags var fet, dock lite obehagligt när man bara ser grönsvart. Men det är vårat andra hem ändå. Vi klarade ju oss ganska bra ändå, genom att stå i GAIS-klacken och sjunga ÖIS låtar i 90 minuter, bra uppladdning inför den 12de.

På tisdag nästa vecka blir det ännu ett besök på Gamla. Då är det IFK-DIF, kul match ändå. Men största anledningen att jag går är ändå för att bästis vill se Djurgården (http://kristinamalm.blogg.se). Så då blir det Djurgårdsklacken på borta läktaren.

Blir nog inget Landskrona den 4de heller, känns inte jättevärt när bara tåget kostar 400:-. Det är ändå bara en träningsmatch och ingen arrangerad buss. Så det är väl bara att hålla ut tills premiären, om vi inte hittar någon trevlig träning att kolla på, Sandraaaaaa? haha.

Hoppas ni har det bra, och mer bloggande ska det bli när superettan kommer igång. Lättast att skriva om ÖIS eftersom det är något jag verkligen följer. Liverpool och Bayern kommer lite vid sidan av, även om det är världens andra och tredje bästa klubb.

Förresten har jag bestämt mig. Jag ska göra en rooadtrip! Börja med att åka ner till Bayern och kolla match. Sedan vidare till Spanien och kolla Barca eller ah, kolla Zlatan. Sedan avsluta i Liverpool och england. Vet inte när, men jag ska... det vet jag!

Nästa vecka har jag och bästis en deal... det kommer bli dagens outfit varje dag. PINSAMT FJORTIS!

Peace och heja ÖIS!


dålig uppdatering!

Jag ber om ursäkt för min sega uppdatering! ÖIS spelade i alla fall en liten annorlunda match mot Valsta Syrianska på Cypern. Matchen var 2x30 för att Valsta Syrianska hade mycket problem med skador. ÖIS tar ledningen genom Nicolas Sandberg. Valsta Syrianska kvitterar strax innan pausvilan. I andra halvlek gör Luka sitt första mål i ÖIS-tröjan! GRATTIS! Matchen slutar 2-1 till ÖIS, grymt!

Nu är det inte speciellt många dagar kvar till premiären på Gamla Ullevi heller. 12/4 mot Väsby Utd!

baraben?

Igår gjorde jag något oväntat... gick in och läste den blåvita bloggen baraben. Tänkte att eftersom den har vunnit pris och dylikt så borde det ju vara en bra sportblogg? Men jag blev lite förvånad över hur oseriös den var :O. Visst är det kul när man driver om andra lag och sånt, men trodde ändå att det var på lite högre nivå. Men skit samma, dom får väl blogga om vad dom vill :).

Imorgon är det Radio ÖIS, som jag inte ska missa ännu en gång. Finns inte så mycket att skriva om ÖIS just nu när dom är i Cypern. Ploppar ju upp lite rapporter från värmen på ois.se, men inte mer än så. Så gå in där och läs om ni vill följa gubbarna. Nästa match är i Landskrona 4 April, får se om det blir en tripp dit eller inte.

Djurgården 2009



fusk

Är lite smått, eller ah fruktansvärt avundsjuk på ÖIS som just nu är på Cypern... Det hade man ju inta tackat nej till. Förresten så funkar min dator äntligen igen, (YYYY). pusss

wohoo

Dags för uppdatering tycker jag! Fast jag har väl inget direkt att skriva om som handlar om ÖIS. Ny VD Kristian Sundborn, kul att veta, haha. Nej men det här är ett inlägg för att hålla igång bloggen HELT onödigt egentligen.



GAIS-ÖIS VALHALLA 0-2, glöm aldrig det!



BÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTIS <3

kall öisgård

Match mot Torslanda idag. Har väl ingen direkt lust att skriva något referat, eller rättare sagt vet inte riktigt vad jag ska skriva? Förlust med 2-0 för Örgryte i alla fall. Såg inget direkt positivt i matchen, mycket unga spelare som får prova på kanske är bra i och för sig, men ah. Dessutom glömde jag kameran, inte okej! Men ska komma ihåg den framöver. Hoppas ni har det fint, puss!

Torslanda

Imorgon är det dags för träningsmacth igen. Denna gången gästar Torslanda IK en förhoppningsvis skottad ÖISgård, haha. Blir ju första matchen på ÖISgården iår eftersom det inte har gått att spela där innan. Lagupställningen ser ut följande:

Victor Skoglund

Jakob Olsson
Dennis Jonsson
Felix Sehlström
Alex Perreira

Seif Kadhim
Sebastian Johansson
Ludvig Brisby Jeppsson
Luka Mijaljevic

Markus Gustafsson
Nicolas Sandberg




jaha

Kom hem från Hjörring inatt, hade ingen lust att blogga då så gör det nu, haha. Vi hade grymt kul på Stena Line och även i Hjörring. Dock hade vissa lite problem att hitta planen och missa typ halva matchen, men så kan det gå ibland. 0-0 slutade matchen i alla fall och var ganska tråkig rakt igenom. Man kan dra slutsatsen att Stena Line var det mest värda. Men nu bilder!








Hjörring

På lördag är det FC Hjörring - ÖIS! Ingen är lika pepp som jag skulle jag tro, det är ändå bara två dagar kvar. Vi kommer nog bli en del ÖISare verkar det som, sjukt kul! Vi åker båten kl 9 på morgonen och så är matchen 14.30 på konstgräs i Hjörring. Sedan blir det båt hem på kvällen, hade dock varit kul att sova över en natt i Danmark, men man kan ju inte få allt. Självklart kommer jag ha med kameran på båten och matchen så ni lär få bilder när jag kommer hem igen.

Förresten spelade ÖIS träningsmatch i England mot Charlstons reservlag och tog med sig ett 2-2 resultat. Jag tycker det låter helt okej trots att jag inte har en aning om vad Charlton är för lag.



Bästis sjukt coola bild från GAIS-matchen. Dock vet nog inte
killen på bilden att han är med på bild, men jag gillar den!



Bilder från GAIS!













Nu taggar vi Danmark på lördag, FC Hjörring - ÖIS!

innebandy

Gais - ÖIS , 0-2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


träning

Att gå tidigare från praktiken för att kolla när ÖIS tränar på valhalla är ju inget man tackar nej till. En och en halv timma har därför spenderats på just valhalla med radio ÖIS i mobilhögtalaren. Dock kunde vi inte få sittplats bredvid varandra eftersom det var så galet mycket folk, men man kan ju inte få allt....


Dagens rehab?




Huligan-jävlar en solig dag på valhalla.

Ytterby - ÖIS

1-1 blev det till slut. På ett för övrigt fruktansvärt bedrövligt kallt Yttern. Det var till och med för kallt för att ta upp kameran...

laget

Laguppställning mot Ytterby på Yttern kl 18.00 imorgon:

Victor Skoglund

Christofer Bengtsson
Dennis Jonsson
Robin Jonsson
Adam Eriksson

Jakob Olsson
Sebastian Johansson
Ludvig Brisby Jeppsson
Seif Kadhim

Markus Gustafsson
Luka Miljaljevic

Skriver imorgon med, puss!

RSS 2.0