Lördag 17

Nu kamrater! nu är det dåligt med folk som kommenterar tycker jag :O. ni kan ju iaf skriva en punkt eller nåt så jag vet att ni lever, hihiii(a). Idag var vi på öppet hus på Polhem och GTG. Polhem verkade sådär om jag ska vara ärlig. Den verkade lite "skolig". Liksom lite lik högstadiet med schema och så. Om det blir Polhem så är det samhäll ekonomi som gäller, men det finns ju även på Donner. Donner lockar lite mer faktiskt :)). Sedan har vi ju GTG. Jag har ju aldrig påstått att jag är speciellt teknisk, vilket jag heller inte är... Men det är ju något med GTG som gör att det är där jag vill gå. Har bara inte riktigt kommit på vad än. Men men... det blir öppet hus på GTG i Torslanda på onsdag också iaf, sedan ska jag nog prata med någon tjej som går där också eftersom det inte är så många tjejer där precis. Fast jag vet inte när och hur, det är ingen som råkar känna/veta någon annan som ska gå GTG? (a)

Nu har ni i alla fall fått veta allt och alla tankar om mitt gymnasieval, hoppas det var underhållande. För det var det för mig i alla fall (:. Kommentera gärna vad ni ska gå, jag är ju så insatt nu så det är kul och veta vad alla andra planerar göra med sitt liv (a) huhu... :*

Fredag 16

lalallala...(8) "keep smiling, keep shining....that's what friends are for" den låten säger jag bara, den har fastnat, enda sedan imorse har alla gått och sjungt den. nu får jag liksom inte ut den ur huvudet :o , life is hard.
chilledill dag btw, började fem över halv 10 och sluta typ 2 :)) fast vi hade ju faktiskt dom värsta ämnerna...

efter skolan gick vi hem till Jossan. vi skulle färga mitt hår, eller tona, hihihii, men det gick väl sådär måste jag erkänna. färgen räckte inte så det slutade med att jag har just nu lite oranga slingor i håret :o sjuuukt vacker må jag säga, inte.
jag har fortfarande inte tatt mig tid att försöka designa en snygg blogg.. det är komplicerat värre! men en vacker dag när solen skiner så... ^^ (a) allt för idag! :*

Torsdag 15

Schaaaa. nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade... men nu är jag här igen :)) Det är verkligen supersvårt att designa bloggen, det är hur komplicerat som helst juuu. sjuukt mycket siffror och bokstäver :O (a). men men, det kanske kommer med tiden who knows :)
Idag är det första träningen, wiiie. kommer ju inte ha världens bästa kondition men... det är väl till för att byggas upp, right? det får vi jobba på! förresten så har ju jag och lisa ett nyårslöfte ÄD, springa springa springa... hihiii, men det ska vi inte fejla med! Idag i skolan fick vi förresten reda på att vi också ska ha nationella prov i no... baaaaad news! innan hade dom sagt att vi inte skulle det men nu ska vi tydligen det endå. men nu måste jag pysa och göra mig i ordning, puuss och kram skumbanan :))

Torsdag 1

Guten morgen!
2009... känns grymt skönt måste jag säga! nu är det liksom bara en termin i nian kvar, sen bara 3 år på gymnasiet...nej, inte skola nu! supermys nyårsafton också. jag var med lisa, hanna och sandra sjukt värt, verkligen :).
men tanken på inventering idag är ju inte så värst lockande.. men men , laget tjänar ju på det så (:. fast jag hade bra gärna stannat hemma (a). åt frukost för kanske 1 timma sen, åh nu ska vi snart äta lunch innan inventeringen, me like! jag är ju inte sådär megahungrig precis...
kommer kanske bilder från igår, får se . ha de :*

RSS 2.0