Kungälv - VSK

Det var bandy igår, och jag var inte där. Jag tyckte det var lite kallt, haha! Men det ska bli ändring på. Kungälv vann i all fall till slut med 3-2 efter ett avgörande mål i 88de matchminuten. Det var även en lite speciell match på det sättet att det höll tyst minut för "Cazzon" som avled i lördags. Jag kan inte förstå det... har bara vart på två matcher än så länge i mitt liv, ändå vet jag vem denna killen var. Han höll ihop klacken och brann för laget, syntes på långa vägar!! R.I.P i alla fall.


FC Gothia

FC Gothia, HAHA. Förstår inte varför någon (nämner inga namn) vill ta cred för en sådan sjukt tråkig och dålig idé? Tänk om det skulle bildas ett FC Gothia av Sveriges anrikaste och finaste sällskap samt GAIS, det är ju bara idiotiskt. Undra hur många ÖISare och GAISare som skulle ställa upp och supporta ett mixlag av de båda. Inte många i alla fall. Det hade blivit det laget med sämst supporterkultur i hela allsvenskan, helt klart. Jag vill inte ens leka med tanken och föreställa mig en blandning av lagen. Vi är ÖIS, inte ÖIS/GAIS. Jag skulle hellre gå och kolla på ÖIS p99 än att gå till Gamla Ullevi och heja fram GAISare om jag ska vara ärlig. HEJA ÖIS!



Matematik C

Det är snart helg. Snart är det jullov med! Kort och gott, ÖIS är kärlek.


Hinner inte skriva en rubrik, datorn dör

Jag har inte tid att blogga, jag går på GTG.

Peace out!

Dessa domare

Finns det något värre än när domaren avgör matchen? Nej precis. Det var exakt vad som hände ikväll. Kungälv tog emot Sandviken, då tänker ni alla "hade du förväntat dig något annat än förlust?". Ja, helt klart! Innan kvällens match låg Kungälv och SAIK på samma poäng, Sandviken dock med bättre målskillnad. Det dröjde endast 50 sekunder innan Sandviken tryckte in 0-1 på Skarpe Nord. Men det såg inte mörkt ut för det, Kungälv öste på och gjorde både 1-1 och 2-1. Sedan vet jag inte vad som hände. Domarn blev helt plötsligt norrlänning och dömde verkligen ALLT emot IFK. Orättvis seger för Sandviken denna gången, men det får vi leva med. Kungälv var bra, riktigt bra! Nästa hemmamatch är på fredag då Västerås gästar. Bilder kommer när Kristina har lagt in dom på datorn, puss.

Fredag

Fredag idag, vilket betyder heldag med bästis och IFK Kungälv - Sandviken ikväll! Alla till Skarpe Nord 19.00!


Ola Toivonen

0-0. Inte speciellt händelserik match, men med rätt sällskap funkar allt! Kan ju till och med vara värt att gå till Ullevi i kylan för att få se Mackan live i 90min, helt klart.

Sedan har vi övat en del tyska, haha! Inte minst när jag och pappa var påväg till bilen och en random kille tar tag i mig och min hand för att han frös om sina egna händer. Han luktade alkis, men vi hade en trevlig konversation på tyska i alla fall.

Tog inte jättemycket bilder heller, det var lite för kallt för det. För kallt var det verkligen! Men så är det i Sverige, tagga IFK Kungälv - Sandviken på fredag!!!






Sverige - Tyskland

Sverige - Tyskland på Ullevi ikväll ja! Tyskland ställer helt klart upp med ett mediokert lag, men det är ju ändå Tyskland. Jag hejar på Tyskland helhjärtat, eller nästan i alla fall. Okej, jag är svensk, så får  väl hålla på Sverige. Men eftersom Tyskland är så fruktansvärt bra så är det lite dubbelmoral ikväll. Ska uppdatera med bilder och så ikväll, så håll utkik!

Mannen, myten, legenden...uppenbart!

Sveriges absolut bästa fotbollsspelare fick för femte gången ta emot guldbollen alldeles nyss. Vad betyder det? Jo, att Zlatan Ibrahimovic är extremt bra. Jag vet hur många som helst (bara killar) som tycker att Zlatan är skit. Zlatan är kass, divig och egoistisk, haha. Säger bara keep dreaming. Det är bara ren avundsjuka. Den som inte kan se att Zlatan är en spelare av världsklass eller för den delen inte kan erkänna det ska inte diskutera fotboll och fotbollsspelare. Det är inte en slump att han fick sin femte guldboll i år, det är inte en slump att han avgjorde matchen så underbart igår, Zlatan är inte en slump helt enkelt. Han är Zlatan, bäst i Sverige!



Hahaha, landslagsträning för några år sedan på Ramberg!

Heja IFK?

Nu har jag vart på min första bandymatch, haha! Kom dock på att det var min andra... men minns inte den första så den räknas inte. Eftersom jag och min trogne vän Maria befann oss på Skarpe Nord blev det seger. 7-0 till IFK Kungälv. Jag måste erkänna att det var ganska kul med bandy, helt klart roligare än ishockey. Klacken påminde extremt mycket om häcken-klacken. Det är en go samling folk, som sjunger lite då och då, annars har dom bara jävligt trevligt tillsammans och är alltid glada. Så det ska vara!

Plus i kanten på att man kan köpa varm choklad med grädde samt varm saft (om man nu gillar det, usch). Det behövs i kylan!










IFK Kungälv - Tillberga

Idag ska vi ägna oss åt annat än fotboll. Nämligen Kungälvs alldeles egna stolthet, IFK Kungälv bandy! Ett rödblått gäng som jag aldrig har vart och kollat på innan, haha. Dåligt faktiskt! Har mest tyckt att bandy är kallt och långtråkigt. Men får se om det kan motbevisas idag, vem vet det kanske är stämningsfyllt, varmt och underhållande? Det återstår att se. Ska självklart ha med kameran med, så ni får lite bilder!


Volvo

Just nu cirkulerar bara ÖIS, matte C och männsikor i Sverige som är såpass respektlösa att dom kan med att ta saker som inte är deras egna i mitt huvud. Vart är världen påväg?

1. ÖIS orkar jag inte bry mig om mer, ta emot erbjudanden ni får och rädda Sveriges finaste sällskap för allt i världen!

2. Matte C är inte min grej, måste plugga. Måste ge resultat. IG håller inte i längden.

3. Köp era egna jävla iPhone 4 och ta inte andras. Hoppas ni du lever ett smärtsamt och olyckligt liv, tattare!

Förresten har jag världens bästa vän, ville bara berätta det. Alltid oavsett Kristina Malm.

En kärlek som aldrig försvinner

Ja, det är kris. Ja, det suger. Frågan är, oroar vi oss i onödan? Det hoppas jag.

Jag är inte mer påläst än alla andra Göteborgare som läser tidningen, just so you know. Men vad man kan konstatera är att ÖIS har problem. Problem med ekonomin. Då säger min pappa "Det har dom haft förut, det löser sig". Dock övertygar han mig inte. Vad jag kan minnas så har ÖIS aldrig tidigare vart i den situationen att 3.5 miljoner kronor som inte finns skall vara inbetalda imorgon. Ni hör ju hur det låter... Vad ska dom pengarna komma ifrån?

OM det nu inte skulle fixa sig, vad händer då? Konkurs? Nedflyttade sådär 3 serier? Jag vill och orkar faktiskt inte ens spekulera i det.

Jag vet inte vad jag egentligen vill förmedla med denna texten om jag ska vara ärlig. Känns bara inte som att det är ÖIS som ligger risigt till, det är inte bara ÖIS, det är livet. Det rödblåa delen av livet som innehåller mer kärlek, passion och glädje än de allra flesta delar. Det är en livsstil. En livsstil som vi aldrig i hela våra liv skulle ge upp, eller hur? Det är vi som är ÖIS. Det är vi alltid oavsett (tänk inte på blåvittramsan). Vi ger aldrig upp, vi älskar ÖIS!


Bortglömt klipp som jag hitta i Jönköping away arkivet! Njut!



Malmö FF, Liverpool, Plugg

Grattis till ett välförtjänt guld Malmö FF!

Tack för en underbar seger mot Chelsea El Niño!

Nu hinner jag inte blogga, måste plugga... puss!


Kungälv

Nu är det äntligen dags att fräsha upp kungälvs gator. Bort med allt grönt, svart, blått och vitt. Nu kommer rödblått!


Valhalla vs Gamla Ullevi

Ska ÖIS spela på Valhalla eller Gamla? Vad tycker ni?

Jag tycker helt klart Valhalla! Vi spelar i superettan, på senare tid har vi dragit dryga 1000 pers till våra matcher, då passar Valhalla mycket bättre! Vi får en fräsh plan (även om den är fake är den bra mycket bättre än Ullevis "fina" naturgräs). Och visst har vi ganska goa minnen från Valhalla? 2011 bör vi spela på Valhalla, går vi upp till allsvenskan får vi inte spela där längre, fine. Då är det bara att byta tillbaka.

Dessutom ska ju Häcken spela på Gamla antagligen eftersom Rambergsvallen skall byggas om. Jag tror inte Ullevis gräs mår mycket bättre av att fyra lag spelar där, sliter antagligen bara mer.

Visst det är tråkigt att Gamla Ullevi är såpass tomt när vi spelar, men finns inget att göra åt saken. Jag ser hellre ett välfyllt Valhalla än ett tomt Ullevi punkt!




Säsongen 2010

Bildsammanfattning! En hastig sådan, men lite bilder i alla fall. Nu börjar vi tagga nästa säsong och avancemang!



Kallaste ögonblicket nånsin för alla som var med skulle jag tro, Trollhättan 21/2.




Träning på valhalla (minns dock inte när).



Också detta ett ganska kallt ögonblick. Ytterby 2/3.



GAIS GAIS GAIS! Go träningsmatch som fan.



Degerfors, Behrn arena 16/4. Den tar vi med oss!



Ljungskile 26/4. Tveksam match, men gôtt med taggning innan!



Öster awaY. Minns inte datum och är för lat för att kolla upp, men galet fin match!



En resa till Danmark 13/3 (den hamna jävligt fel i min ordning nu men...) Inte en match i världsklass men helt klart en resa utöver det vanliga!



Trollhättan för andra gången detta året (blev även en tredje). 12/6!



ÅRETS. 3-0 mot Bajen hemma, love. 5/7.



En tripp till Jönköping har gjorts! 12/7.



Träningsläger i Grundsund!



Degerfors, WAAH. Fet matchdag så att säga! 28/7.



U-21 derby mitt i allt!



Ängelholm på Valhalla, händelserikt värre! 4/8.



Öster 20/8.



Falkenberg, säsongen blev ett helvete i mina ögon. 24/8.



Sundsvall 9/9!



Trollhättan awaY. REGN, BESVIKELSE... 20/9.



Wilhelm Fribergs minnescup 10/10!



Brage 16/10. Sista hemmamatchen...



Optimalt avslut på säsongen, Bajen away och seger!




RSS 2.0