Gif Sundsvall

Match i Sundsvall idag. Gick dock ingen supporterbuss upp och matchen visades inte på tv eller cssport heller. Så man kan säga att det var ganska omöjligt att få se den. Men följa gick ju i alla fall som tur var. Kan ju börja med att säga att vi halka ner från en fjärde plats till en sjunde. Sådär kul ... Vi förlorade för första gången iår, inte heller speciellt kul. Positivt å andra sidan är att vi har en match mindre spelad. Sundsvall tog ledningen i mitten av första halvlek och ÖIS lyckades kvittera genom Alex Perriera innan halvleken var slut. Men i andra halvlek var det bara Sundsvall som nätade. Detta ledde till en 2-1 seger för hemmalaget och förlust för Örgryte. Men det är bara att ladda om och ta tre poäng i nästa match, vi är ändå bara sex poäng från serieledande IFK Norrköping.

Där har vi en ÖISare som inte är bortglömd! Fin insats i landskampen mot Bosnien idag. Ola Toivonen<3

cupen

Jag glömde min jävla kamera!

ÖIS tog i alla fall emot Gefle IF på Valhalla idag. En svenska cupen match, så inte jätteviktigt anser jag, men självklart kul att gå så långt som möjligt där med. Jag tycker ÖIS är det bättre laget i princip hela matchen. Första halvlek är det vi som pressar, har anfall och avslut medans Gefle inte kommer förbi vår backlinje. Men detta är inget som ger utdelning. 0-0 inför andra halvlek. Gefle jobbar upp sig en aning i alla fall, men har fortfarande inte övertaget. Mållöst långt in i andra med tills 81a minuten. Då nätar Gefle och fastställer slutresultatet 0-1. ÖIS är därmed ute ur Svenska cupen. Men det är inget vi gråter för, tagga seriematcher och älska ÖIS.

Tagga gefle va?!

Match imorgon, ÄNTLIGEN. Känns som det var år sedan sist med tanke på att jag inte var på Falkenberg. Nu är det cupmatch och Gefle IF som gästar. Gefle ligger på en 11de plats i allsvenskan i nuläget. Har ingen koll på dom egentligen, men vi ska vinna! Matchen är på Valhalla och det är billigt inträde, så se till att vara där!

Alla till Valhalla!

böter

25 000:- i böter för Örgryte för att bengaler brändes på Behrn arena mot Degerfors. Man undrar ju vad dom ska göra med dom pengarna? Höhöh, bengaler är supporterkultur, det är fint punkt.

HOHOHO

Jag och bästis har kul i skolan.

match i korthet

Blev att köpa hem matchen från cssport, jag har aldrig kollat fotboll med så dålig bildkvalitet. Det var precis som att det var röda och gula prickar som rörde sig på en grön bakgrund! Men i alla fall, till matchen: Jag tycker ÖIS börjar bra eller helt okej i alla fall, underbart att Santos sätter 1-0 efter inte allt för lång tid. Lite nervöst i slutet av första men det gick. Andra halvlek var förjävlig! Falkenberg förtjänade mer mål än vad dom fick kan man lungt säga. Efter att FFF har fått två bortdömda mål gör dom ett godkänt mot slutet. Slutresultatet blev 1-1.

Vad var skillnaden mot Öster? Samma lag uppställning men ett helt annat lag skulle jag vilja säga. Men inget att deppa för, vi ligger trots allt tvåa i serien!

FFF-ÖIS

Falkenberg borta idag. Seger behövs för att gå upp och ta andra platsen igen. Dock är vi 4p efter serieledande IFK Norrköping, men det kommer. Eftersom jag inte kan (får) se matchen live tänker jag inte streama den heller, jag tänker heller inte sitta klistrad framför text-tv och hålla koll på resultatet. Jag ska helt enkelt gör något helt annat bara för att! Nu hoppas jag på att NI hejar fram en seger!

birro <3

Hahahah, var bara tvungen! Antar att ni precis som jag missa det på bingolotto. Därför tittar vi på youtube. Mads Clausen, ÖIS p99 och Marcus Birro sjunger!

santos kör mini

Nu är jag hemma från träningen på ÖIS-gården som innehöll mycket intressanta saker. Bland annat att Santos kör en Mini-bil... Pavel tog inte sin cruiser-cykel till träningen idag, samt att Ken fick en boll rakt i fejjan!

Ikväll blir det att umgås med bästis, vilket är awesome för hon är BÄST!

Ledigt

Hej!
Vi har ÄNTLIGEN långhelg. Det firar man bäst genom att skippa sovmorgon och befinna sig på ÖIS-gården kl 10.00 imorgon för att kolla träning. Det tycker i alla fall Sanda, Johan och jag. Förresten ska jag få tillbaka min kamera imorgon med, då kommer bilder både från Öster och morgondagens träning.

GAIS - ÖIS 2009

jävla svin

1-3  i växjö igår, fucking amazing! Dock orkar jag inte blogga, hahah. Men måste ju bara berätta att vi är obesegrade! Vi ligger etta! Vi är Sveriges anrikaste och finaste förening! Finns bara ett enda rödblått!!!!! Och sist men inte minst, heja väsby!

Växjö!

Om drygt en timma drar vi till Växjö för att se Örgryte ta tre poäng mot Öster. Kameran är med, kan dock inte uppdatera under tiden utan gör det när jag kommer hem, eller imorgon. TAKE CARE!

ÖIS - BoIS

Gårdagens match slutade 1-1. Tyckte inte att det var en värdelös match spelmässigt ändå, dock för lite mål från ÖIS sida. Men om jag ska lita på min kära fader som satt vid tv:n och tittade så var det en hel del fin fotboll från bägge lagen. Med bra passningsspel osv. Det höll jag däremot inte med om igår, men han kanske har rätt. Landskrona gör sitt mål tidigt i första efter att ha klampat in i ett kaotiskt ÖIS-försvar. Det började i och för sig med Peters misslyckande men såhär i efterhand tycker jag att det är fel att skylla på honom. Inte förän en bit in på andra för vi kvitteringen av Alvaro Santos. En Alvaro Santos som i senare läge skulle fått straff men fick indirekt frispark, en Alvaro Santos som brände lite för fina chansen igår, en Alvaro Santos som räddade oss från förlust igår!

Förresten har jag tänkt, kanske lägger ner bloggen. Har inget skrivsug längre, skriver mest för att det är något jag ska göra, hahah. Men vi får väl se, det lär ni ju märka.

I kväll blir det att kolla IFK-AIK på Gamla, hoppas innerligt på ett slutresultat där ingen av dom tar med sig mer än en pinne hem.

Igår hade jag kamera med mig, men använde den INTE flitigt....

PUSS!

före

För väl säga som alla andra, Henrik Larssons Landskrona kommer på besök. Hatar Henke! Bara så att ni vet. Men i alla fall, LAndskrona är det som kommer. Dom ligger för tillfället på en 13de plats och vi på en 2a. Det säger kanske inte överdrivet mycket såhär i början med tanke på att det endast är fyra poäng som skiljer, men det är en början!