GreenDay

Hej!
Nu sitter jag på landet och har internet, tro det eller ej! hihih, men i alla  fall ska inte sitta här längre men måste ladda upp en bild på min och Lisas återkommande kärlek, Green Day (L)



"Do you know what's worth fighting for When it's not worth dying for? Does it take you breath away And you feel yourself suffocating? Does the pain weight out the pride? And you look for a place to hide? Does someone break your heart inside? You're in ruins One, 21 guns Lay down your arms..."

31 juli

Nu är biljetterna  till ÖSK - ÖIS fixade, wiie. Hoppas att resan blir av nu bara, annars jävel. Jag vet någon som kommer få skulden (a'. Jag har campat hos Lisa sedan i tisdags, hur kul som helst. Vi har kommit in i GreenDay-tonårsflicka-kärleken igen! Hhiihih, satt och kolla ungefär en och en halv timma på Bullet in a bible igår. Men dom är verkligen hur bra som helst ju. Idag händer inte mycket, ska upp till landet (igen?!). Detta blir i alla fall sista gången för mig på länge hoppas jag. Hoppas ni har det bra, skirver nog inte förän efter helgen eller nåt. :) :*



Jeans-leggins - Vero Moda
Vit tröja - H&M

28 juli



Shorts - Resteröds
Linne - Jc

Hahahah, årets roligaste outfit, men nu ska jag till Lisa :D pusss (L)

ÖIS - Hammarby

Utbilda domarna så att matcherna blir rättvisa i fortsättningen, tack för mig!

ÖIS - Hamarby :D

Dags för maaaaatch! :D hahaha, nu blir det vinst (som vanligt vid det här laget). Skriver efter puuuuss :*




MayMay (L)

Åh har träffat MayMay :D:D det var jättelängesen känns det som!



Hahahahhahha, jaah... vi har kul! :D


Bilder.

Nu kommer underbara bilder från ÖIS, när dom var på träningsläger Grundsund!















Om det är någon som vill gå på ÖIS - Hammarby på måndag är det bara att säga till ;) hahaha. :**

Örgryte IS (L)

Åhh!! jag har inte skrivit på hur länge som helst. Det har hänt massa verkligen, ni anar inte. Allt från slappdagar med enbart solning till att ta kort med och träffa Marcus Allbäck... Ni skulle bara veta! Men det viktigaste just nu är ju ändå kvällens glädjemoment! ÖIS-Hammarby, 1-0!!! Jag är glad så det räcker för resten av året, nu känner vi ÄNTLIGEN igen våra boooys. Jag har ingen aning om hur spelat såg ut osv, såg inte matchen, men det räckte att höra att dom vann och att Marcus Allbäck gjorde målet. Nu är det Hammarby hemma nästa, självklart vill jag gå, måste hitta någon att gå med bara ;) hahah. Sedan är det inte långt kvar till Örebro borta heller. Det finns en allvarligare sjukdom än svininfluensan just nu, det är ÖIS-febern! Helt sjukt, spela roll om vi ligger sist i allsvenskan? Jag menar, vilka vann idag? Jo, ÖIS (aaa'. Kommer lite bilder och sånt imorgon tror jag, pussssssar !





8 juli




Svart t-shirt - only
Shorts - gamla jeans x)
Sjal - h&m

Idag åker jag upp till landet igen. Men först film hos Martin med Lisa och Jennifer. Han tror att vi kommer 1, men det gör vi inte, hihih. Vi kommer typ 12 så får vi se han utan fixat hår med :O det ni! hahah. Sedan åker jag och Lisa upp till landet. Imorgon åker vi in till Uddevalla och shoppar B-). Dom har typ två affärer med massa rea, så det blir dunderkul! Hoppas ni har det bra, pusssspåer :*

Uddevalla



En dag i Uddevalla!

Väldigt dålig på att uppdatera nuförtiden, det beror på att jag är på landet, dvs ingen dator :). hihi, imorgon åker jag upp igen och Lisa följer med! :D (LLLL)

---------------------

Har vart på landet med MayMay :D ! En mycket god anledning till varför bloggen inte är uppdaterad. hihih. Men nu blir det bara snabbt inlägg, mer om vad vi har gjort, videoblogg... m.m kommer en annan dag skulle jag tro. Om jag inte får världens kick och måste fixa det idag, skulle inte tro det :). Ha det braaaa :D <33

2 juli.

Ehm... först och främst, Erik Hassle hette han xD. HAHAHA, jag visste att det var fel innan, nu kommer lite bilder från rörtången, liseberg  samt dagens outfit. (L)



Lite suddigt men men...
Klänning -
Gina Tricot
Armband - Present :)
Shorts (syns inte men) - gamla jeans xD


Erik Hassle :D

Erik Hassle :D

Liiiiiiiiiiisa (LLLLLLLLLL)

sämst uppdatering, i know ...

Det är INTE mitt fel att min kära blogg inte är uppdaterad. Det skyller vi på comhem som av någon anledning aldrig kan ge oss internet. Så är det, borde släga alla datorer eftersom internet ändå aldrig fungerar... HAHAH, ne men surtr är det!

Okej , sedan jag bloggade sist har det hänt en del ändå. I tisdags var vi i Västra Frölundas kyrka på farfars begravning. Det var väl så bra en begravning kan bli antar jag? Det var min första så jag vet inte riktigt men i alla fall. Vi kommer alltid ha minnen, fina minnen, att tänka tillbaka på. Du var underbar, vi älskar dig. R.I.P (L)

Idag, onsdag, åkte jag till Lisa klockan sex på morgonen. Vi gick och la oss och sov till tio kanske. Sedan åkte vi till rörtången och solade och badade till klockan fyra ungefär. På kvällen åkte vi in till Lisberg för att kolla på Erik Hessle (Hässle...) hahaa, jag vet inte vad han heter. Men helt klart värt att lyssna på! Sedan fick vi gosedjur, tack vare att jag är ÖISare och skyltar med det. Hihihi, galet kul faktiskt. Kommer nog lite bilder imorgon eller något när jag är på den andra datorn. Pusss sålänge! :) :**


RSS 2.0