Källa

Magnus Källander har skrivit på kontrakt för Stenungsunds IF i division 4. Det är värt att kolla på någon gång tycker jag. Till exempel 25 April. Man får ju faktiskt se världens bästa Magnus Källander lira!



Finns bara EN nummer 40!

lördag

Igår fyllde Alexander Mellqvist år och idag fyller Alvaro Santos år! Kan vara bra att veta kanske ...

För övrigt är det bara tre dagar kvar nu (som ni ser på min nedräknare här nedanför!)

För övrigt nummer två så är jag väldigt uttråkad och öppen för förslag på någonting att göra, haha. PUSS!


TÖÖFFT


bara för att


Går inte att förneka att ^ är en av dom bästa!

some news

Robin Johnsson har förlängt sitt kontrakt med ÖIS i tre år. David Leinar har gjort detsamma fast i ett år. Det låter väl helt kanonfint tycker jag.

GE MIG GE MIG GE MIG 2 FEBRUARI!

TAGGA!

..

Mitt i natten kan man också blogga

Jag har ingen aning om varför jag bloggar just nu, men har väl inget bättre för mig. Jag minns att jag skrev ett inlägg för några månader sedan som hyllade Alvaro Santos, det var då jag hade insett vad han faktiskt tillförde till laget. Men om man ser på det nu, och läser dom nyheterna som kommer nu så har i alla fall jag ändrat uppfattning om vem han egentlgen är. Jag förstår inte riktigt vad han vill egentligen. Han påstår att det är för kallt i Sverige plus att han inte vill spela i superettan. Okej om det hade varit Zlatan som sa det, men nu snackar vi en spelare som inte riktigt är på Zlatans nivå. Om jag ska vara ärlig tror jag inte att han hade platsat i ett lag som till exempel IFK GBG. Men om dom nu hade velat ha honom hade han ju i och för sig tackat nej ändå, det är ju väldigt kallt i Sverige...
Jag tycker det är dags för ÖIS att släppa honom, låt han dra. Han kommer ändå inte prestera i ett lag han inte vill spela i. Han kanske inte klarade av det där med att vara ÖISare, dvs att man står upp för sitt lag i både med och motgång. Att lira med grabbar som verkligen älskar sin klubb och sina medspelare är nog inte Alvaros grej, HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ säger vi till brassen som skulle ge oss hopp och en finfin placering förra året.

Elving

Niclas Elving är skadad. Inte alls kul.

Sverige lirar boll mot Syrien, inte heller det minsta kul.

Jag vill gå på fotboll, rödblå samba fotboll på Gamla Ullevi. Ge mig 12 April, eller åtminstone 2 Februari!

Jag älskar Kristina för hon är så himla bra! PUSS :*

någon har tagit över min blogg! OMGGGG!!

Renovering pågår..

bra att veta

För vi har solken vart än vi styr färden'
för vårat rödblått är vackrast i världen!

slutspelat

Blir inget spel i Örgryte för Jeton Petisha som provtränade i en vecka. Det var i princip allt jag hade att säga, HAHAHA. Det händer inte så mycket i den rödblåa världen just nu kan man ju säga. Hoppas ni har det fint och laddar inför ÖIS-Häcken i alla fall. Puss!



Fina grejer!

Tisdag 2 februari
ÖIS -  Häcken, Valhalla IP

Lördag 6 februari
16.30 Sarpsborg - ÖIS, Östfoldhallen

Lördag 13 februari
12.00 ÖIS - Trollhättan, Öisgården

Lördag 20 februari
12.15 Jönköpings Södra - ÖIS, Elmiahallen

Lördag 27 februari
13.00 Ängelholm - ÖIS, Valhall Park

Tisdag 2 mars
18.00 Ytterby - ÖIS, Yttern IP

Lördag 6 mars
15.00 ÖIS - GAIS, Valhalla IP 

Tisdag 9 mars
18.00 ÖIS - Västra Frölunda, Öisgården

Tisdag 16 mars
18.00 ÖIS - Torslanda, Öisgården


Det är galet värt vänner! Spela roll om det inte är serien utan bara träningsmatcher, man ska ju vara där ändå eller hur? Det är ju roligare att spela en träningsmatch med mycket publik än en med lite, så det så!


Björn ny lagkapten

Nu när Mackan har lämnat blir det Björn som får rollen som kapten. Självklart val om ni frågar mig, finns ingen bättre än Björn, våran Björn. Nu är det 18 dagar kvar till första matchen, ÖIS - Häcken på Valhalla IP. Det är värt! Pusspåer!

leker

Vill bara upplysa er om att jag just nu leker med bloggen inför en fet ändring i designen så småningom! Därför den ser ut som den gör...

Sebastian Johansson

Sebastian Johansson (lånad av Halmstad BK i somras) har nu skrivit på ett treårigt kontrakt med Örgryte. Kanonbesked! Det är ju alltid bra med en spelare som enligt motståndarna är "jävligt jobbig att möta", för det är så han beskrivs.

En ännu nyare nykomling är 24-årige Jeton Pestisha. Han kommer från div 1 i Norge. Han provtränar med ÖIS denna veckan sedan får vi väl se hur det blir.

Det är lite segt med uppdateringen på bloggen just nu, men det finns ärligt talat inte så mycket att skriva om. Det blir mer till våren när säsongen börjar. Just nu är min källa ois.se, så man kan säga att jag uppdaterar med i princip samma saker som kommer upp där.





Seb mot HIF 2009.

hemma-skola-MAGNUS KÄLLANDER...

Hej!
Nu är jag äntligen i Sverige igen, och skolan. Som vanligt måste man ju ta sig en titt på fotbollskanalen.se, och klicka sig in på superettan och nyheter om vårat fina Örgryte. Första nyheten jag läste var att Källa inte får fölängt kontrakt. Helt okej med mig för han har haft sin tid. Men att han inte får någon annan uppgift i klubben är lite konstigt och elakt. Han har spelat hur många år som helst, 13 för att vara exakt. Är inte det kärlek till klubben så vet jag inte vad det är. Dålig stil, speciellt när det låter på Källa som att han vill vara kvar.

Citat fotbollskanalen:

"- Jag hade gärna tagit mitt ansvar och försökt spela tillbaka Öis till högsta serien. Men jag ingår inte i klubbens framtidsplaner, inte i någon roll i organisationen vare sig som spelare eller ledare, säger Källander till GT."

Sista dagen

Nu aker jag snart hem och ar annu ett steg narmare 12 April. Vi kan ju hoppas pa att vi ens kan koma hem med tanke pa alla sno-nyheter det ar pa bbc. Jag tror att det ar jattekallt i Sverige :( men har egentligen ingen aning. Och massa med sno... vi far val se om jag ens tar mig hem eller stannar nagra veckor till. Hoppas allt ar bra med er, ursakta svenskan. Pussssssss.

RSS 2.0