Tisdag 30

goodmorgon goodmorgon!
liite dåligt med sömn inatt, om jag ska vara ärlig... gick upp vid sju för att äta eftersom jag var så hungrig så jag inte kunde sova..liivet är hårt mina vänner! men nu är jag pigg som aldrig förr, kanske inte men ändå. ska till staden göteborg med brooor snart, shopping, sjuukt kul att shoppa killkläder (y) lite udda intresse, men jag lovar det är super! tror vi tar nordstan, precis som alla andra, eller backaplan kanske , fast där är nog inte så folktomt heller. måste bara nämna att när jag och lisa var i stan, i fredags, så ville jag hitta reddevil. hade bara inte en aning om vart den låg... men tog reda på den och det visa sig att det var på västra hamngatan. då hade väl dom flesta bara gått dit, men inte vi inte! tror faktiskt att jag hittar sämst i gbg av alla, seriöst alltså. det roliga var att vi stod på östra hamngatan, fniss, så vi börja vandra åt ett håll som såg bra ut. vi kom till norra hamngatan...vi vände och prova ett annat håll. vi kom till södra hamngatan..haha, nu fanns inget mer håll :O. så vi valde ut ett offer att fråga, åh tro det eller ej men då hitta vi faktiskt! ÄD :)). men nu måste jag ätaaaa igen (a) tjingeling! <33



"Som du sa det kan va svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera. Å, mina tankar och minnen står mej upp i halsen och så mycket vill ha mera. Jag kvar av sommarn om du behagar. Om du behagar komma hem ifrån England. Jag har knappast lärt mej nåt sen sist, nej inte jag men dina ord ligger och gnager här, dag efter dag. Jag hugger i sten, jag tror att jag sakta börjar se en kontur. Några armar och ben, jag jobbar mej inåt så jag ser en figur..." <33

Måndag 29

Today... jaa, har sovit :)). gjort mej i ordning, knalla iväg till Jessica, ätit, hämtat MayMay, gått till Jessica igen (denna gången med MayMay), vart ute, åkt till Ida, åkt hem från Ida, satt mig här... superbra beskrivning verkligen, me like, men jag är inte på skrivhumör för tillfället.. hope you don't mind! puuuuss.
vi är fullt seriösa... (a)

Söndag 28

Godmorgon!
Jag är myk metveten om att ingen läser detta förutom ida (en gång), hahha, men jag har bestämt mej för att skriva ändå :). Jag menar, jag blir ju underhållen för en liten stund när man sitter och skriver. fast det känns kanske lite roligare om någon mer läste iaf? (a) jaja, min karriär som bloggare har ju precis börjat! hihi, btw så måste jag aktivera mej nu, ska till mammas farbror på middag (som för övrigt är kock) vilket uppskattas till 100%, fniss (a) föresten så får ni/du ursäkta att det inte är så chill design på min blogg... men det kommer när jumbohjärnan tar sig tid att förstå denna fina lilla hemsida. pusspåden!

Lördag 27

Yoo, jag ska göra ett seriöst försök att blogga.. hur det kommer gå återstår att se :). idag har ingenting hänt om jag ska vara ärlig...åh det ska man ju, tog en redigt skön sovmorgon. gick upp gjorde mig i ordning mycket låååångsamt, var väl färdig runt 1 nån gång. kl 2 skulle vi till mormor på "middag". mycket trevligt! :) Ringde johanna och umgicks lite med henne mysmys (a). sedan bestämde jag mej för att göra en blogg, vet inte vad det kom ifrån men så blev det iaf ((: det komiska är att jag egentligen inte har något att skriva om, men skiver ändå. så det blir ju allt annat än en spännande och lärorik text om man säger så. men nu har jag ju iaf skrivit några rader om verkligen ingenting, vilket får bli början på min blogg-karriär. haha, eller inte. puss.

RSS 2.0