Jönköping-ÖIS

Ber om ursäkt för den sega uppdateringen!

Ännu en underbar bortaresa är avklarad. 15.30 begav vi oss på en pubresa till Jönköping för att se ÖIS ta tre poäng, och det fick vi!

För att sammanfatta första halvlek så var den inte speciellt spännande eller händelserik förän precis i slutet. Alvaro som spelade sin första match efter skadeuppehållet får visa upp sig. Han springer, dribblar, skjuter och gör mål. Ordagrant sagt! Jag vet att några inte såg målet för att dom satt och leta efter en autograf i matchprogrammet, men jag nämner inga namn. 0-1 till ÖIS inför andra halvlek.

I andra halvlek har ÖIS övertaget och skapar en del farliga chanser, dock inget som gav utdelning. På något sätt kändes det som att det inte skulle bli en oavgjord match ändå, med tanke på hur rödblått spelet faktiskt var, men man kan ju adrig vara säker. I sutet av matchen byts Jakob Olsson in. Han får chansen i övertid och sätter slutresultatet 0-2 till Örgryte. Tre välförtjänta poäng med oss hem till Göteborg, det är så det ska vara!

Jag måste bara berätta att Peter är helt underbar i målet! Utan honom i denna matchen (eller den mot Bajen) hade det inte vart på långa vägar lika lätt.

Idag bär det av till Grundsund och kolla träningsmatchen. Den börjar 19.00, kom dit!

Bilder från Jönköping ska ni få i detta inägget, filmer kommer senare dock.. när jag inte har mobilt bredband!