trodde VM var för människor, inte troll

Okej för att inleda detta inlägget på rätt sätt så vill jag bara säga att Tyskland har världens bästa landslag. Så är det bara, det har vi sett i VM i Sydafrika 2010.

Kolla på Spaniens matcher i VM i år. Har dom vart bra? Svar nej, inte speciellt övertygande. Visst dom har vunnit, men uddamålsförluster i gruppspelet är lamt om man har tänkt vinna VM.

Jämför med Tysklands matcher. Har dom vart bra? Svar ja, fruktansvärt övertygande! Om man bortser från matchen mot Serbien såklart. Men i övrigt har dom dominerat på planen i sina matcher. Jag tror alla har sett, även om alla inte vill erkänna, att Tyskland var ett av de bättre lagen i årets VM.

Men matchen idag... vad ska man säga. Det var Spanien som förde spelet, det håller jag med om. Tyskland såg svaga ut, Müller saknades. Men dom var inte på något sätt dåliga. Fastnade dock i Spaniens spel mer än vad som är bra. Det blev till att ägna matchen till att försvara sig och försöka skapa något farligt på kontringarna. Det håller inte.

Det leder till att trollet får trycka in bollen och ge Spanien ledningen. Grattis Spanien men ni ska fan inte tro att det blir guld! Nu är det upp till Kuyt och hans polare att visa Spanien hur dåliga dom egentligen är.

Tyskland är och kommer alltid vara bäst, det låter som att någon har dött. Men en final var inte så mycket begärt egentligen, men nu gick det inte hela vägen. Så är det ibland. Ser fram emot att se Bayern München dra igång igen, men så länge: Heja ÖIS!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0