Gif Sundsvall

Match i Sundsvall idag. Gick dock ingen supporterbuss upp och matchen visades inte på tv eller cssport heller. Så man kan säga att det var ganska omöjligt att få se den. Men följa gick ju i alla fall som tur var. Kan ju börja med att säga att vi halka ner från en fjärde plats till en sjunde. Sådär kul ... Vi förlorade för första gången iår, inte heller speciellt kul. Positivt å andra sidan är att vi har en match mindre spelad. Sundsvall tog ledningen i mitten av första halvlek och ÖIS lyckades kvittera genom Alex Perriera innan halvleken var slut. Men i andra halvlek var det bara Sundsvall som nätade. Detta ledde till en 2-1 seger för hemmalaget och förlust för Örgryte. Men det är bara att ladda om och ta tre poäng i nästa match, vi är ändå bara sex poäng från serieledande IFK Norrköping.

Där har vi en ÖISare som inte är bortglömd! Fin insats i landskampen mot Bosnien idag. Ola Toivonen<3