Ni röstar på Alliansen, vi röstar på revolution

Sverige. Vårat fina demokratiska land. Tycker det är dags för befolkningen att visa det också. Alliansen har vunnit för att Sverige har röstat så. Sverigedemokraterna är i riksdagen för att Sverige har röstat så. Jag ser inte problemet?

Kolla bara på facebook! Ja, jag vet att allt som sägs och skrivs på facebook inte stämmer. Men hur kan Aftonbladet starta gruppen "Vi gillar olika". Den står för:
"Ett parti som säger att alla måste vara lika för att gå upp i den svenska nationen har kommit in i Sveriges riksdag. Det är en farlig dröm som vädjar till vår rädsla. Vi gillar inte främlingsfientlighet. Vi gillar olika."

Men om man nu gillar olika så kan man väl gilla främlingsfientlighet med eller? Varför ska alla gilla lika och hata SD? Eller den stora frågan är varför alla ska gilla lika när mottot är "alla gillar olika"?

Sverige är det Sverige alla svenska medborgare vill ha. Det är väl inte mer än rätt att allas röster ska räknas och påverka vilka som styr Sverige. Tycker inte jag i alla fall. Låt folk tycka vad dom vill, låt folk yttra sig, men ge fan i att dra egna slutsater som inte stämmer överens med ett partis åsikter, så kommer allt bli JÄTTEBRA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0